NÁBYTOK A BÝVANIE
23. 5. 2024

Koncem dubna jsme se vydali na týden do Nitry na veletrh nábytku, bytových doplňků, designu a architektury, jak zní jeho podtitul. Vystavovali jsme zde mnohokrát a víme, že u akcí tohoto druhu je návštěvnost značně závislá na počasí.

To pořadatelům tentokrát dvakrát nepřálo, a tak počty návštěvníků zdaleka nedosáhly úrovně před covidem, přesto jsme rádi, že jsme se mohli na Slovensku prezentovat veřejnosti a samozřejmě také potkat s řadou partnerů.

V Nitře jsme představili stručný průřez sortimentem, samozřejmě s důrazem na nejnovější přírůstky v nabídce. A vcelku s úspěchem.

Nikoho asi nepřekvapí, že největší zájem byl o „proužkované“ dekorativní panely, návštěvníci také značně kvitovali rozmanitou nabídku matných a supermatných dekorů (jak po stránce barev, tak spektra materiálů) a značně „bodovaly“ moderní barvy, ať ve fóliích Ultra nebo Supermat, ale zejména rozšířená kolekce FENIX NTM®. Velice pěkný ohlas měl i náš lakovaný kompozit T.effect+, další loňská novinka.

Vedle výrobků jsme také stručně představili kuchyňský program Ellemento, který naši partneři pochopili jako logický vývojový krok, nicméně vzhledem ke vzdálenostem pro Slovensko obtížně využitelný.

 

Jak výstižně glosoval jeden z našich slovenských kolegů, podařilo se nám na relativně malé ploše představit prakticky celou naši produkci. A to nás potěšilo…

Výstaviště Agrokomplex Nitra

Honem vyložit všechny komponenty z dodávky a navozit je na místo určení. Čas běží…

Vrtačky do ruky a do práce. Bude jí tu požehnaně

Zapojili se všichni, u nás ve firmě není zvykem stát se založenýma rukama

Druhý den ráno se z části montážníků stali zase obchodníci a zaujali svá místa ve stánku

Dobře, že jsme si stánek bez lidí stihli vyfotit před otevřením, pak už tu pořád někdo byl

Dekorativní panely a moderní barvy: jasní vítězové návštěvnické hitparády

Poslední pohled do „našeho“ pavilonu a pak už jen balení a cesta domů

Sbohem Nitro a brzy na shledanou!

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NÁBYTOK A BÝVANIE Na výstavě v Nitře…
4.83 1 5 6
0 / 5 Hodnocení článku: 4.83

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články