NEW 24: DEKORY LTD
22. 8. 2024

Dekorů lamina existují na světě stovky, ba tisíce, jen my sami jich standardně nabízíme několik desítek. Přesto cítíme potřebu věnovat se tomuto sortimentu průběžně a rozvíjet jej, protože i zde zákazník očekává dotek moderních trendů.

Především je důležité uvědomit si, že v tomto případě nejde jen o dvířka (T.segment ev. T.basic), ale také o korpusy, které častěji a častěji vyrábíme v jiných dekorech než je tradiční bílá, případně šedá…

  • DEKORY DŘEVIN

Abychom dostáli trendům současného nábytkového designu, sáhli jsme po tmavém ořechu a v protikladu po světlém jasanu.

Oba dekory jsou nejen moderní, ale také velmi precizně provedené a kvalitně zpracované, protože pochází od renomovaných výrobců.

1223 ST19  Jasan Sevilla

 

Vysloveně světlých dřevin nemáme v nabídce mnoho, a přitom jde o trend, který můžeme vidět všude okolo, zejména v kombinacích s nejrůznějšími odstíny unibarev.

Světlá Sevilla je dřevinou s nádherně vypracovanou kresbou, skutečně ušlechtilý dekor, který se neokouká a neomrzí…

1307 ST19 Ořech Warmia hnědý

 

Pokud si vzpomenete na reportáž z milánského veletrhu, psali jsme o tom, že absolutní hvězdou mezi dřevinami se stal ořech. Voilá: tady ho máme!

Ořech Warmia má příjemnou teplou barevnost, autentickou strukturu a přitom velmi univerzální výraz, který bude slušet mnoha interiérům…

  • UNIBARVY

Pár pěkných dekorů šedé už sice v nabídce máme, ale rozhodli jsme se tuto sekci posílit, protože chceme držet krok s dobou.

Šedá si drží oblibu dlouhodobě, avšak jasným trendem poslední doby je posun od studených k teplejším odstínům. Proto jsme především sáhli po barvách na pomezí šedé a hnědé.

U702 ST9 Kašmírově šedá

 

Decentní odstín dokonale vystihuje hřejivou jemnost kašmírské vlny i barevnost skal stejnojmenného údolí. Barva na pomezí šedé a béžové je sice tradiční a téměř klasická, ale momentálně také ultra moderní a rozhodně žádaná.

U767 ST9  Kubanitově šedá

 

Sytá hnědo – šedá je barva, která nám v portfoliu dosud chyběla. Dynamická, silná a výrazná. Jako stvořená pro moderní korpusy akcentující základní barevnost dvířek.

U960 ST9  Onaxově šedá

 

Výrazná šeď. Nesmlouvavá a plná energie. A především moderní a také velmi univerzální dekor lamina. Korpusy v tomto odstínu lze snadno kombinovat s desítkami dekorů dvířek.

Nové dekory LTD dokazují, že i zdánlivě obyčejné lamino vůbec nemusí být obyčejné. V oblasti designu je navíc k nezaplacení „mít kam sáhnout“, zejména pokud hledáme výraz, který vystihuje moderní trendy.

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

NEW 24: DEKORY LTD Moderní barvy a dřeviny…
5 1 5 5
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články