PRO SNADNĚJŠÍ 3D MODELOVÁNÍ
26. 9. 2024

Nic nepřesvědčí zájemce o novou kuchyni lépe a rychleji, než kvalitní vizualizace. Rozvoj software umožňuje snadné – a přesto velmi precizní – modelování nábytkových sestav.

Víme, že počet našich zákazníků, kteří tyto programy používají, rychle narůstá. Pokud mezi ně patříte (nebo se k tomu chystáte), máme pro vás dobré zprávy.

 

Kvalita vizualizace závisí zejména na kvalitě vstupních dat, v případě kuchyňské linky tedy na věrném provedení tvarů frézování a dekorů. Jsme si toho vědomi a rozhodli jsme se vyjít zákazníkům vstříc a nabídnout jim podklady, které tvorbu vizualizací usnadní a zkvalitní.

 

Jsou zdarma k dispozici na našem webu, v sekci PRO PROFESIONÁLY > SERVIS > Ke stažení

FORMÁTY

 

Pokud jde o frézování, nejpoužívanějším formátem pro 3D modelování je formát .3ds, a právě v něm jsme nechali profesionálně připravit portfolium našich tvarů.

Pokud máte o podklady pro modelování zájem, ale používáte pro své návrhy jiný formát, určitě se na nás obraťte, pokusíme se upravit data tak, aby byla dostupná pro všechny.

TVARY FRÉZOVÁNÍ

 

Problémem tvorby autentických 3D modelů je v tom, že tvar frézování se mění v závislosti na konkrétních formátech dvířek. Pro přípravu skutečně věrné a vypovídající vizualizace proto nelze vzít základní tvar a jednoduše upravit jeho rozměry. Vzniklé deformace budou totiž působit nepřirozeně a na výsledku to bude znát.

Jsme si toho vědomi, a proto jsme pro každý tvar připravili několik set variant nejpoužívanějších rozměrů, a to včetně provedení se sklem či mřížemi, pokud jsou v nabídce. Budete-li potřebovat jiné rozměry, není problém vzít nejbližší nabízené provedení a lehce jej upravit, deformace v tomto případě nebude patrná…

V databázi je zatím připraveno prvních 14 tvarů, ale postupně budou přibývat, dokud takto nezpracujeme celou svoji nabídku.

DEKORY

 

Kromě tvarů frézování jsou pro kvalitní modelování potřebné taky dekory fólií. V naší databázi najdete všechny, které nabízíme, momentálně je to asi 120 dekorů od unibarev po dřeviny.

 

 

Jak jsme slíbili, databázi tvarů budeme postupně rozšiřovat a také přidávat nové dekory fólií, kdykoli rozšíříme jejich nabídku. Pokud tedy děláte pro své zákazníky 3D modely, čas od času se podívejte, co nového jsme pro vás nachystali…

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

PRO SNADNĚJŠÍ 3D MODELOVÁNÍ Tvary a dekory Trachea…
5 1 5 4
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články