FOR ARCH 2024
26. 9. 2024

Letošní ročník veletrhu ForArch probíhal od 17. do 21. září, tedy v době, kdy někde doznívala a jinde kulminovala povodňová vlna. Do Prahy jsme se proto chystali s pocitem, že někteří lidé přicházejí o střechu nad hlavou, nebo dokonce o život a my máme jet vystavovat, jakoby se nic nedělo.

Nakonec jsme si ale řekli, že jsme profesionálové, máme zaplacený prostor, hotový stánek, pozvali jsme spoustu partnerů, běží kampaň… a nám nezbývá, než věc dotáhnout do konce a solidaritu s postiženými vyjádřit jinak.

NEČEKANÝ ZÁJEM

 

Ačkoli do Prahy jezdíme vystavovat pravidelně, netušili jsme, co můžeme v letošních mimořádných a neobvyklých podmínkách čekat. A musíme říci, že zájem nás překvapil. Celý týden jsme měli plno práce a večer už všichni lehce chraptěli.

Většinu návštěvníků totiž tvořili koncoví zákazníci, jimž jsme museli nejen představit naši nabídku jako celek, ukázat různé materiály a možnosti zpracování, ale samozřejmě také prezentovat značku v obecné poloze.

U našeho stánku bylo celý týden plno…

ČESKÁ ZNAČKA

 

A ještě jeden velmi silný – a pro nás vcelku nečekaný – dojem jsme si z výstavy odvezli: návštěvníkům se líbilo a oceňovali, že jsme česká značka. Hodně jsme s nimi na toto téma diskutovali a opravdu se zdá, že éra obliby levného nábytku z dovozu končí a spotřebitelé hledají domácí kvalitu za rozumnou cenu, což je trend, který nás těší.

Skvělé bylo, že jsme s sebou vezli i čerstvě vydanou brožuru NOVINKY 24 (pokud jste ji ještě neviděli, můžete si ji prohlédnout ZDE), která zaujala nejen moderními atraktivními dekory, ale především garancí prodloužené záruky 5, resp. 8 let.

Celkový pohled na naši nevelkou expozici…

PANELY, PANELY, PANELY

 

Hitem byly letos jednoznačně dekorativní panely s liniovým frézováním. Zajímaly odborníky i laiky, a my jsme byli moc rádi, že je můžeme prezentovat nejen na panelech, ale také in natura, přímo na vzorové kuchyni.

I když jsme měli v expozici ukázkový průřez všemi produktovými řadami, návštěvníci se znovu a znovu vraceli k dekorativním panelům, obdivovali provedení i barevnost a větu: „Tak to by se mi doma líbilo!“ jsme v různých obměnách slyšeli snad stokrát…

Ukázka dekorativních panelů – na pylonu i v kuchyni…

Na závěr se ještě jednou vracíme na začátek: ForArch 2024 pro nás skončil úspěšně, přesto neustále myslíme na naše zákazníky, kterým vodní živel převrátil svět naruby.

A rádi bychom pro ně něco udělali. Pokud budete potřebovat cokoli, co je v našich silách a možnostech, dejte nám vědět, obraťte se na nás (třeba prostřednictvím obchodních zástupců), rádi pomůžeme.

 

Líbil se Vám tento článek?

Dejte vědět ostatní, zda byl užitečný.

FOR ARCH 2024 Dojmy z Prahy…
5 1 5 2
0 / 5 Hodnocení článku: 5

Vaše hodnocení:

Nezmeškejte nové články